top of page

Ayurvedische Gezichtsbehandelingen

VATA-PITTA-KAPHA

Drie speciale behandelingen en massages aangepast aan de verschillende huidtypes, gecombineerd met de bijpassende natuurlijke en biologische gecertificeerde producten.
Drie specifieke en unieke behandelingen aangepast voor de verschillende behoeftes van elk huidtype: ‘Vata’ staat voor droge huid, ‘Pitta’ voor de gevoelige huid, ‘Kapha’ voor de vette en onzuivere huid. De natuurlijke en biologische gecertificeerde producten met een hoge werkzaamheid, gepatenteerde ingrediënten, geurende etherische oliën en de bijzondere kracht van edelstenen, verrijken de kracht van deze productlijnen voor het gezicht. De behandeling wordt gecombineerd met een gezichts-, schouder- en hoofdmassage met een olie die bij de specifieke behoefte van het huidtype aansluit. Deze behandeling biedt volledige ontspanning en een ‘magisch’ moment van welzijn, waardoor de textuur van de huid zichtbaar verbetert en de huid helder en stralend wordt als nooit tevoren.

ANTI-AGE REJUVENATION

Liftende, verstevigende massage ondersteund door marmapuntmassage met edelstenen.
Anti-aging behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van producten die een bijzondere combinatie zijn van kostbare plant- en algenextracten verrijkt met de kracht van edelstenen, vitamines, omega vetzuren en antioxidanten. De producten worden gecombineerd met een verstevigende gezichts-, hals- en hoofdmassage met een liftend effect en met een edelsteenmassage op de belangrijkste marmapunten (chakra’s) om rust en innerlijke energie te herstellen. Het gebruik van huidverbeterende maskers, liposomen en revitaliserende ingrediënten maken deze behandeling effectief tegen tekenen van huidveroudering.

NETRA EYES

Een speciale behandeling om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen met een direct zichtbaar liftend effect.
Zware oogleden, vochtophopingen, donkere kringen, lijntjes en een craquelé huid: het zijn allemaal tekenen van vermoeidheid en veroudering. Netra is een behandeling die speciaal gericht is op de oogcontouren, en is ontwikkeld om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen te verminderen, en daarnaast om vermoeidheid en irritatie van de ogen tegen te gaan. Deze zeer zachte behandeling, waar een heerlijke massage bij hoort, geeft een direct zichtbaar liftend effect.

BEAUTY CONCEPT AGE ROYAL
Totale behandeling. Voor ontspanning, huidverbetering én welzijn.
Niet zomaar een gezichtsbehandeling maar veel meer: dit is een complete wellnessbehandeling met onder meer een warm voetbad en een voetmassage. Door de speciale geurbeleving, reikihandgrepen en eenheerlijke marma gezichtsmassage kunt u de dagelijkse stress even los te laten. Een volledig verjongende huidverbeterende behandeling waarbij geurende essentiële oliën, kleuren, muziek en speciale massagetechnieken in synergie en harmonie samenwerken voor uw totale welzijn.

IRIS

Speciale behandeling voor de reactieve en overgevoelige huid.
Behandeling die in het bijzonder aanbevolen wordt voor de gevoelige en intolerante huid. De producten die bij deze behandeling gebruikt worden hebben hydraterende en kalmerende eigenschappen, verminderen de doorbloeding en voorkomen vaatverwijding door de capillaire beschermende werking: de producten creëren een beschermende film die beschadigingen aan de huid die veroorzaakt worden door externe factoren verminderen.

KUMARI VERSTEVIGENDE GEZICHTSBEHANDELING

De speciale oliën en massagetechnieken versterken de bindweefsels en voeden de huid in de diepere lagen.
De AHA fruitzuurpeeling verwijdert de dode huidcellen en regenereert de weefsels. Geschikt voor iedereen die de energie in de huid wil stimuleren met name voor de droge dunne en rijpere huid (Vata).
Deze gelaatsbehandeling kan aangevuld worden met de Kumari lichaamsproducten om het ganse lichaam en borsten te gaan verstevigen met een liftend serum, een alginaat poedermasker en een verstevigende bodycream om de huidcontouren te gaan verstrakken. 
Een Kumari deep tissue rugmassage maakt deze gezichtsbehandeling compleet en zorg

TIMELESS BEAUTY CUPPING BEHANDELING

Intensieve gezichtsbehandeling om de energie in de huidcellen te activeren, afvalstoffen af te voeren en de stevigheid en jeugdigheid van de huid te stimuleren.
De cuppingmassage kun je vergelijken met de effecten van een bindweefselmassage. Cupping is een eeuwenoude massagetherapie afkomstig uit het verre Oosten. In de Oosterse geneeswijzen worden cups al eeuwenlang gebruikt om de energiebanen (meridianen) en de druk- of marmapunten van het lichaam te behandelen waardoor pijn wordt verzacht en de energie beter gaat stromen. Volgens Ayurveda is de stagnatie en ophoping van afvalstoffen de oorzaak van ongemak en veroudering. Het doel van een behandeling met de cups is om deze stagnatie op te heffen.

VATA-PITTA
Facial

KRISTAL FACE HOLISTISCHE GEZICHTSBEHANDELING

Deze behandeling is een combinatie van hotstones, rozenkwarts en een chakra healing.
Door de gezichtsmassage met warme stenen en rozenkwarts ontspant de gezichtsmimiek en wordt de huidstofwisseling versterkt. De legging van warme stenen op het lichaam, voetmassage en een chakra healing geven het lichaam een warme koestering en ondersteunen een goede balans tussen lichaam, geest en ziel. Geschikt voor iedereen die veel stress heeft en erg veel werkdruk ervaart, bij de wisselingen van de seizoenen of gewoon als heerlijke holistische gezichtsbehandeling.

bottom of page